Wat is DancePower

DancePower is de leukste manier om aan je conditie te werken. Op de opzwepende beat van latin muziek en hedendaagse top 40, werk je aan het verbranden van calorieën.

Wekelijks herhalen we diverse dansen, zodat de bewegingen, coördinatie en nieuwe dansmoves steeds makkelijker worden. Regelmatig worden er een nieuwe danschoreo’s geïntroduceerd met nieuwe bewegingen voor de afwisseling, daarom worden deze nieuwe danschoreo’s vaak even kort uitgelegd.


Voor wie is DancePower

DancePower is voor alle leeftijden, voor iedereen vanaf 12 jaar!! Het mooie van DancePower is dat iedereen binnen zijn of haar eigen mogelijkheden mee kan doen. Afgelopen seizoen was de jongste deelnemer 20 en de oudste bijna 70.


Wanneer is dancePower iets voor jou

Wil je graag je conditie verbeteren? Heb je de behoefte om gewoon lekker te dansen, even ontspannen en niet nadenken, weg van alle dagelijkse hectiek? Vind je het fijn als nieuwe dansjes even kort uitgelegd worden? Verbeter je graag je coördinatie tussen armen en benen? Wil je van die paar extra Corona kilo’s af? Wil je niet vastzitten aan een jaarabonnement van een sportschool? Heb je geen vast sportmaatje, maar wil je toch graag wekelijks dansen (sporten) met een vaste groep enthousiaste dansers? Heb je misschien niets met een sportschool, maar wil je wel onder begeleiding dansen (bewegen)? Wil je als moeder graag met je dochter samen een leuke dans activiteit oppakken? Vind je het leuk om te dansen, maar kun je geen (stijl)danspartner vinden?

Zit hierboven iets tussen waar jij naar op zoek bent, dan is DancePower wellicht iets voor jou. Heb je nog niet eerder meegedaan met een DancePower les, dan is er een mogelijkheid om je aan te melden voor een gratis proefles.

Inschrijven is vanaf nu mogelijk via inschrijfformulier DancePower najaar 2020. Indien u interesse heeft om een proefles te volgen, kunt u zich aanmelden via aanvraag proefles Dancepower. Heeft u verder nog vragen neemt u dan contact op via contactformulier.


Lesdagen en tijden

Dinsdag 19:00 – 20:00 uur in Nijnsel
Zaterdag 10:00 – 11:00 uur in Eindhoven

Voor exacte locaties, zie leslocatie