Inschrijven per dansseizoen

Een kalenderjaar bestaat uit 2 dansseizoenen. Een voor- en een najaarsseizoen. Het voorjaarsseizoen begint in januari en loopt tot mei/juni. Het najaarsseizoen begint in september en eindigd voor de kerstdagen in december. Het najaarsseizoen bestaat uit 15 lesweken. De lesduur van een DancePower les is 60 minuten. Zie lesdata op dinsdag en lesdata op zaterdag voor de actuele lesdata. Tussentijds instromen kan.

Gratis proefles is altijd mogelijk.


Tarieven

DancePower Tarief
1x per week € 105,00 (15 lessen ad € 7,00)
2x per week € 165,00 (30 lessen ad € 5,50)

Op dinsdag 15 december wordt er 1 extra gratis les gegeven, deze extra les is zowel voor de dinsdag als de zaterdag leerlingen.


Inschrijven / aanmelden verplicht

Meedoen kan alleen als u zich via een inschrijfformulier DancePower najaar 2020 heeft ingeschreven of u zich via een aanvraag proefles DancePower heeft aangemeld. Aanmelden/inschrijven is noodzakelijk i.v.m de geldende coronamaatregelen op de leslocaties, waarbij aangeleverd moet worden wie, wanneer aanwezig is op de leslocaties. Dit uit voorzorg zodat er evt. contact kan worden opgenomen indien er, ondanks de genomen voorzorgsmaatregelen, toch een corona besmetting heeft plaatsgevonden.

Het volledige lesgeld dient vóór of op de eerste les betaald te worden. Dit kan contant of via overschrijving.

Voor vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier.


Lesdagen en tijden

Dinsdag 19:00-20:00 zaal de Beckart in Nijnsel
Zaterdag 10:00-11:00 zaal ‘t Trefpunt in Eindhoven