Inschrijven per dansseizoen

Een kalenderjaar bestaat uit 2 dansseizoenen. Een voor- en een najaarsseizoen. Het voorjaarsseizoen begint in januari en loopt tot mei/juni. Het najaarsseizoen begint in september en eindigd voor de kerstdagen in december. Het najaarsseizoen 2021 bestaat uit 15 lesweken. De lesduur van een DancePower les is 60 minuten. Zie lesdata op dinsdag en lesdata op zaterdag voor de actuele lesdata. Tussentijds instromen kan altijd, neem vooraf contact op.

Gratis proefles is altijd mogelijk, graag vooraf aanmelden.


Tarieven

DancePower Tarief
1x per week
€ 105,00 (15 lessen ad € 7,00)
2x per week
€ 165,00 (30 lessen ad € 5,50)

Het volledige lesgeld dient vóór of op de eerste les betaald te worden. Dit kan contant of via overschrijving.


Aanmelden / inschrijven verplicht

Meedoen met een DancePower les kan alleen door door een les te reserveren, ofwel er moet vooraf bekend zijn wie er naar de DancePower leslocaties komen. Dit kan alleen online door: een aanmelding voor een gratis proefles, via inschrijving voor een heel seizoen of via een losse les (alleen iom docent).

Daarbij moet worden aangeleverd wie, op welke dag aanwezig was op de leslocaties. Dit uit voorzorg, zodat er eventueel contact opgenomen kan worden voor bron- en contactonderzoek indien er een corona besmetting heeft plaatsgevonden op de leslocatie.

Voor vragen kunt je altijd even contact opnemen.


Lesdagen en tijden

Dinsdag 19:00-20:00 zaal de Beckart in Nijnsel
Zaterdag 10:00-11:00 zaal ‘t Trefpunt in Eindhoven