Enkele reviews van DancePower leerlingen

Op deze pagina staan enkele reviews van DancePower leerlingen. Op verzoek van de leerling is niet altijd de naam getoond (anoniem).

  • Naar de DancePower lessen van Wendy kijk ik altijd uit. Het is lekker bewegen op vrolijke en hedendaagse muziek. Ze stimuleert om het beste uit jezelf te halen, waarbij het ook prima is om je eigen grenzen te bewaken. Met een leuke groep ontstaat er positieve energie. Het enige mist zijn wat meer mannelijke deelnemers!” (Joke, 04-2023)
  • Een dikke shout out voor DancePower in Nijnsel. Elke dinsdagavond volg ik de dansles onder de enthousiaste leiding van Wendy. Een combinatie van dans en workout op gezellige muziek. Ik ga zeker door naar het volgende seizoen!(Moniek, 04-2023)
  • Heerlijk, ontspannend een uurtje sporten/ dansen op gezellige moderne muziek. Het is een ontzettend gezellige club mensen die allen op eigen wijze dit uurtje benutten om conditioneel gezellig bezig te zijn. Voor jong en oud. Ik doe dit al ruim 10 jaar …(Irma, 06-2022)
  • De dancepower lessen zijn super leuk.je hoeft geen slanke den te zijn om er bij te horen.iedereen wordt geaccepteerd.ik ben er een tijdje tussen uit geweest omdat ik een blessure had maar ben weer terug en het is net of ik niet weg ben geweest.zeker een aanrader voor iedereen.(anoniem, 06-2022)
  • Leuke lessen met afwisselende muziek en dansen. Gezellige groep waar je zo in kan stromen. Met een leuke juf ervoor. Een uurtje matig intensief bewegen.” (Lya, 06-2022)
  • Als ik op zaterdag sta te dansen voel ik me zooooooo heerlijk en zeker met Wendy die met volle energie en enthousiasme les staat te geven. Ook de afwisseling in de dansjes maakt het leuk en zijn goed te volgen.Kan niet wachten op het nieuwe seizoen.(Conny, 06-2022)
  • Ik kijk er altijd naar uit om naar de DancePower lessen te gaan. Je bent lekker actief bezig met een gezellige groep op leuke, vrolijke muziek, en het is heel goed voor je conditie. Wendy is altijd heel enthousiast met lesgeven en legt alles duidelijk uit. “(Linda. 06-2022)